Xarxa de ferrocarrils de Catalunya

Aquest web presenta un reportatge sobre el traçat de la xarxa ferroviària de Catalunya. S'hi inclouen els cremalleres, però se n'exclouen els funiculars.

S'hi distingeixen tres tipis d'itineraris: les línies d'alta velocitat, les línies de velocitat ordinària (independentment de l'ampalda de via) i les línies de via estreta.

  • Amb l'ajut dels enllaços que hi ha la part baixa d'aquesta pàgina, seleccioneu un punt d'origen; obtindreu una fotografia referida al punt esmentat acompanyada d'un peu de foto explicatiu. Noteu que els nodes o punts d'origen no necessàriament coincideixen amb una estació.
  • Fent clic a Mapa obtindreu un mapa de l'Institut Cartogràfic de Catalunya representatiu de l'entorn corresponent.
  • L'operació es pot repetir fent clic a un dels noms indicats més avall de la foto; seguireu un itinerari cap al punt indicat. Aquest itinerari pot constar de dues o més etapes. Si l'itinerari correspon a una línia d'alta velocitat, el destí s'indica en negreta, i si correspon a una línia de via estreta, en cursiva.
  • I fent clic a Índex, podeu tornar a aquesta primera pàgina.

Aeroport del Prat - Alcarràs - Almacelles - Artesa de Lleida - Barcelona - Barcelona (Port i Zona Franca) - Camp de Tarragona - Castellbisbal - Figueres - Girona - Granollers - Igualada - L'Aldea - La Jonquera - La Plana-Picamoixons - La Pobla de Segur - Lleida - Lleida-bypass - Maçanet - Manresa - Martorell - Mataró - Mollet del Vallès - Montblanc - Montserrat - Núria - Portbou - Puigcerdà - Reus - Riba-roja d'Ebre - Ripoll - Ribes de Freser - Sabadell - Sallent - Sant Cugat del Vallès - Sant Vicenç de Calders - Sant Vicenç dels Horts - Súria - Tarragona - Terrassa - Valls - Vic - Vilafant - Vilafranca del Penedès - Vilanova i la Geltrú


Tipus de vies


Altres webs d'Albert Vila